Зворушливі привітання з Водохрещем до сліз

Сьогодні Хрещення Господнє, і це свято відзначають віруючі православні християни всіх країн. Я хочу побажати, щоб кожну мить було наповнене добротою чудесного дня, щоб добробут кожного будинку було природним, щоб ви були здорові і вміли цінувати кожен момент свого життя!

Святою водою вмийтеся і змиєте все погане, що сталося за рік. Душею чистою і чистим тілом ступайте сміливо до високих вершин.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від усього серця бажаю чистого ковтка свободи, натхнення і легкості. Нехай Ісус допоможе стати на вірний шлях, нехай ангел захистить від бід і всякої розрухи. Бажаю міцних сил, добрих благ і улюблених людей поруч.

Хорошій людині, висококласному фахівцеві, одному на Водохреща хочеться багато побажати – сили духу, міцної віри і Божого благословення. Чи не турбується даремно через дрібниці і радіти навіть найменшим дрібницям. Цінувати тих, хто просто поруч. Справжньою любові і розуміння.

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай оберігає тебе, на життєвому шляху. Бажаю щасливого майбутнього. Вітаю з Хрещенням Господнім!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем у прозі

Миру в душі, віри в серці і благоденства в життя, бажаю тобі в цей священний православне свято. Нехай Господь береже тебе. З Хрещенням Господнім!

Нехай ангели небесної канцелярії напишуть тобі в цей день лист. Нехай в Хрещення Господнє Бог простить тобі всі твої гріхи, і твоя душа буде світитися від щастя і невинності. Попей водички в цей день, і пам’ятай, що твої вчинки оцінює сам Господь. Вітаю тебе з цим великим святом!

Привіт! Нехай свята вода в цей день подарує тобі гармонію в житті, допоможе вміти радіти кожному прожитому дню – в добро і світі, не затаюючись образ, не будуючи підступи і не намагаючись здаватися тим, ким ти не є. Поділися своїм хорошим настроєм з оточуючими і обов’язково загадай бажання, кажуть, напередодні Водохреща все загадане виповнюється!