Зворушливі привітання з Водохрещем до сліз

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тільки самого кращого, щоб удача і везіння ніколи не поверталися до тебе спиною, а щастя і здоров’я завжди йшли поруч з тобою по життю! Бажаю тільки позитиву, удачі, добра і радості!

Вітаю тебе з одним з найголовніших свят християн – Господньому Хрещенням! Цей день є відкриттям нового рівня життя, адже 19 січня з’являється унікальна можливість змити з себе всі гріхи, всі хвороби, все злі помисли і невдачі. І ось уже з чистою душею, з очищеним тілом ти зможеш продовжити свій життєвий шлях. Я бажаю тобі не зустрічати перешкод, нехай негаразди обходять тебе стороною! Довгих років щасливого життя, здоров’я і благополуччя!

Нехай Всевишній береже вас від бід, подарує вам щастя, нагородить мудрістю і навчить смирення. Бажаю життєвого добра, величезною, світлої любові і великого достатку. З Хрещенням!

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Господнє Хрещення – дивне свято! Адже всім відомо, що в ніч на 19 січня вся вода на Землі стає чарівною, набуває велику зцілення, а деякі стверджують, що і здійснення мрій. Вітаючи тебе з цим світлим святом, бажаю тобі запастися в цьому році такою кількістю святої води, щоб вистачило на весь почався рік.

Настав Хрещення – щасливий свято! З давніх-давен в цей день повелося влаштовувати купання в ополонці, а після – стрибати через вогнище, щоб зігрітися! Ні багаття, ні ополонці у нас немає, тому я бажаю тобі зануритися з головою у вир пристрасті, а потім зігрітися вогнем ніжності! нехай Господь всемогутній допомагає тобі в житті!

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і прекрасного хлопцеві на світі! Нехай це велике свято подарує тобі духовні і фізичні сили на те, щоб прожити рік в мирі, добрі, чесності і любові. Я тебе обожнюю, обіцяю дарувати тільки ласку і теплоту, ти у мене найкращий чоловік на всьому світі!

З Хрещенням Господнім! Нехай благодатними будуть всі твої справи і починання, будь здоровим і дуже щасливим!

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем до сліз

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!