Щирі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

З Хрещенням тебе! Бажаю в цей морозний свято палати від радості і щастя, сміливо пірнати в зимову ополонку, щоб всі негаразди омила водохресна вода. Нехай здоров’я буде міцним, як у молодого Дубочки, все потаємні бажання будуть виконані. Бажаю, щоб все темне навіки розчинилося, добро і удача обіймали тебе все життя. Вір в успіх і живи яскраво і весело!

З Хрещенням Господнім всіх нас. Сьогодні священної стає сама вода, але ж вона то, що важливо для кожного з нас і те, що ми п’ємо кожен день. Тому порадіємо світлого дня, пам’ятного дня того моменту, коли побачили люди Богоявлення Господа нашого Ісуса Христа!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від усього серця бажаю чистого ковтка свободи, натхнення і легкості. Нехай Ісус допоможе стати на вірний шлях, нехай ангел захистить від бід і всякої розрухи. Бажаю міцних сил, добрих благ і улюблених людей поруч.

У цей радісний і світлий день бажаю, щоб Божі благословення полилися на вас річкою. Нехай в душі навічно запанує мир, радість і відчуття присутньої благодаті не покидає вас. Нехай думки ваші будуть чистими і благородними, а справи – добрими. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день чиста сльоза радості вгамує душевну печаль і серцеву тривогу, нехай свята вода з тебе змиє всі біди і хвороби, нехай відвертими і добрими будуть відносини в твоєму житті, нехай світлою благодаттю і любов’ю висвітлюється твій шлях.

Нехай так само, як водохресний мороз огортає день, свято Хрещення подарує всій родині здоров’я, бадьорість, світлі надії, міцну віру, щиру любов!

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

Вітаю з Хрещенням і бажаю, щоб здоров’я завжди залишалося міцним, як зимові морози, а святая водиця змила тривоги, негаразди і розчарування. Нехай промінчик надії осяває життєвий шлях, все виходить, а мрії збуваються.

У цей морозний чудовий ранок я поспішаю привітати вас з Хрещенням Господнім. Сьогодні занурившись в святу воду можна очистити свою душу від зла і гріхів, знайти здоров’я на цілий рік. Я бажаю вам чудового настрою, хай усмішка вас не покидає, щастям наповниться будинок, і все бажання неодмінно збудуться. Господь допоможе вам у всіх починаннях, не втрачайте віри. Міцного здоров’я, любові і всіх благ!

Тріщить за віконцем морозчік. На календарі 21 січня – велике свято Хрещення Господнього. Я щиро вітаю Вас зі святом. Нехай свята водиця покропить здоров’ям Вас і Ваших близьких. Нехай в цей день Ваша душа наповниться любов’ю і теплотою. Нехай кожен день несе Вам удачу. Бажаю Вам величезного щастя, миру, мудрості. Так хочеться, щоб свято приніс Вам радість, щоб Ваш будинок був відкритий для хороших, надійних друзів. Творіть добро, і воно повернеться Вам сторицею. Всіх земних благ Вам, везіння та успіхів у всьому. Мир вашому дому. Нехай Господь завжди береже Вас.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем у прозі