Щирі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати миру в життя, благодаті і душевного тепла, гармонії в серці, надії і любові. Бажаю щирою молитвою попросити у Бога щастя і отримати його у відповідь, бажаю відхреститися від усіх негараздів і не зустрічати печалі на шляху.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем українською мовою

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Нехай в ополонці потоне смуток-печаль, нехай чарівна водиця наповнить тебе силами, любов’ю, вірою, щастям! З Хрещенням Господнім. Добра і благодаті!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день замерзнуть всі печалі, але теплою і відкритою залишиться твоя душа. Бажаю краплями святий водиці наповнитися здоров’ям, силами, любов’ю, вірою і втіхою, бажаю щасливою людиною продовжувати свій благодатний шлях.

У цей особливий день Хрещення Господнього бажаю тобі знайти спокій і гармонію в житті! Щоб все складалося якнайкраще, щоб всі твої мрії збувалися, а на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші і позитивні люди!

Бажаю, щоб у ваш будинок прилетів ангел, зігрів ваші душі любов’ю, наділив ваші думки світлом і заповнив всі прогалини щастям. З Хрещенням Господа!

Святий день на календарі, в який прийнято стрибати в освячений ополонку (иордань)! Бажаю, щоб купання або умивання в Хрещення Господнє зміцнило твою віру і загартувало тіло!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю вам не хворіти, відчувати себе бадьоро й енергійно. Нехай в цей святий день все погане залишить Вас у спокої і прийде до Вас – все позитивне і доброзичливе.

Хрещення Господнє сьогодні прийшло на землю, і я всіх з цим святим святом вітаю! Бажаю святості, чуйності та щирості, віри в бога і в себе!

З Хрещенням! Нехай вода вимиє тіло від хвороб, голову – від поганих думок, а душу – від смутку. Здоров’я, Божої благодаті, радості і добра!

Божа благодать нехай зійде на тебе, а душа заспіває від радості і тріумфу. Хочеться побажати в цей свято міцного здоров’я, щоб щастя і радість завжди були поруч, ніколи не покидали. Здоров’я тобі і твоїм близьким, щоб кожен день був висвітлений сонячним світлом, приносив тільки удачу.