Щирі привітання з Великоднем українською мовою

Велике свято Пасхи йде в будинку. Бажаю, щоб і розмірені будні, і веселі свята залишали відчуття не дарма витраченого часу. Нехай буде благоденство у вашій родині і близькому оточенні. Доброзичливі усмішки нехай зустрічають вас всюди на життєвому шляху. Нехай чиста радість стане одвічним супутником вашим!

Великий день Світлої Господньої Пасхи осяє вашу повсякденне життя добрим світлом і в ній обов’язково відбудуться зміни на краще. Нехай ваше здоров’я зміцниться, мрії збудуться, а гармонія і задоволення в душі будуть супроводжувати вас все ваше довге земне життя. Нехай в голові буде багато світлих, позитивних думок і зовсім не буде місця для прикрих дрібних переживань. З Великим Великоднем, вас!

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Будьте здорові, живіть у мирі, відзначайте Святу Пасху і нехай цей день стане найсвітлішим днем ​​в цьому році. Христос Воскресе!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Він воскрес для всього людства. Бажаю, щоб в цей світлий добре свято у вашому серці воскресли нездійснені мрії, втрачені надії і віра в краще. І як Господь освітлює Великдень, так нехай освітить всю вашу життя, щоб із вами в усьому і допоможе жити. Будьте щасливі!

Поздоровляю з Пасхою Христовою! Від щирого серця бажаю добра і сімейного благополуччя, щастя, достатку та процвітання. Нехай світле свято осяє будні дні яскравим сонячним світлом, і в серці оселиться справжня весна. Увага близьких завжди буде повним і щирим, тому не раз почуєш «Христос воскрес»!

Вітаю з паскою. Бажаю здоров’я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Нехай в цю Пасху в твоїй душі розпустяться багаторічні квіти небесного щастя, райського благодатність, непорушною віри і широкої доброти. Христос пожертвував собою, щоб всі люди усвідомили цінність самопожертви і почали жити, думаючи і дбаючи про інших. Апетитного паски тобі, красиво розписаних яєчок з міцними битками і радісного пасхального торжества! Христос Воскресе!