Оригінальні привітання з Великоднем до сліз

Зібрана нами величезна кількість красивих привітань з Великоднем українською допоможе вам висловити свої почуття найбільш повно.

Вітаємо зі святом! Нехай ангел закриває своїм великим надійним крилом від всіх негод. Думки нехай будуть світлими, а щастя в дім приходить з кожним світанком. Нехай життя наповниться яскравими подіями, чесними друзями, позитивним настроєм, приємними відчуттями.

Вітаємо з великим світлим святом Пасхи, нехай в цей день Ваші душі осяє світ Божий, нехай прийде благодать в Ваші серця, нехай Ваш будинок наповниться світлом, теплом і затишком. Будьте ласкаві і терпимі до своїх ближніх, любите і бережіть тих, хто поруч.

Вітаю з великим і спасительним святом Воскресіння Христового! Кажуть, буває весна видима і невидима – природна (природна) і духовна. Сьогодні я хочу побажати, щоб весна в душі і пасхальна радість збереглися всередині тебе на весь рік (до наступного свята) і служили джерелом енергії, творчості, нескінченного поновлення сил і здоров’я.

Сьогодні настільки строкаті красою різнокольорових яєць, в кожному будинку стоїть свіжоспечений паску, а в ньому горить свічка в знак віри і визнання цього благодатного свята, свята великої Пасхи. Тому прийміть тільки найдобріші і найщиріші побажання! Божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близькими!

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати по-новому поглянути на життя і нібито воскреснути, піднятися вище хмар до своїх бажань і мрій, як ангел, розкрити свої чудові крильця і ​​вільно парити з цього світу, з кожним днем ​​наповнюючи серце любов’ю і щастям.

Повинен бути закріплений на серце нескінченну доброту, любов до людей, щире щастя і задоволення досягнутими результатами. Оскільки все це явно суперечить складної людської природи, бажаю спробувати її перевершити, адже Великдень – найкращий день для очищення сердець і помислів. Зі святом!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!