Привітання з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз

Від душі вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб життя твоя з кожним днем ​​ставала щасливіше і радісніше. Нехай буде здорова і міцна твоя сім’я, нехай миттєвостями насолоди і добрими надіями живе твоє серце.

В середині серпня всі християни відзначають прекрасне свято Преображення Господнє. Нехай Господь почує ваші молитви і пошле благословення з небес. Бажаємо все життя прожити вам в щасті і радості. Нехай виконуються всі ваші найзаповітніші бажання. Дай Бог, щоб у вашому житті було поменше сумних днів. Достаток, мир і розуміння нехай завжди будуть у ваших родинах. Нехай надійні друзі завжди оточують вас. Всіх земних благ вам, радості і міцного здоров’я. Нехай Господь оберігає від всіх неприємностей, а щаслива зірка освітлює правильний шлях.

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Привітати з Яблучним Спасом

Привітати з Яблучним Спасом до сліз

Нехай разом з чудовим, дурманним, солодким ароматом наливних, стиглих яблучок до ваших осель увійде таке ж незрівнянне, запаморочливе і величезне щастя. Нехай Господь благословить і вбереже ваші душі від скверни, поганих помислів і злих людей. Нехай у ваших серцях зміцниться свята віра, а життя стане доброю, світлою, благополучної і радісною. З Яблучним Спасом!

У біблійних переказах говорилося про те, як він забрав Ісус Петра, Якова та Івана, і зійшов з ними на високу гору, і там преобразився перед ними. Сьогодні відзначаємо свято Преображення Господнього. Бажаємо всім великого успіху і щастя. Нехай ваша мрія обов’язково стане реальністю, нехай ваше життя буде світлою і прозорою, як джерельна вода. Нехай кожна мить вам дарує світло, любов і розуміння. Нехай птах щастя допоможе виконання всіх бажань. Нехай Господь вам дарує тільки благословення.