Привітання з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті, як в цей літній день, настав перетворення. Нехай все непотрібне вас покине, відкриваючи двері для нового і світлого, а цей день покладе початок значних подій і просвітління вашої душі.

З Преображенням Господнім або Яблучним Спасом всіх вітаю і бажаю душевного заспокоєння, заспокоєння, позитивної життєвої позиції і смачних, соковитих і райських яблук!

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

Дорога подруга, на ганок прийшов Яблучний Спас – чудовий день літа, коли доля посміхається кожному з нас. Прийми мої сердечні побажання нескінченної любові у всіх її проявах, райдужних днів і соковитого щастя. Нехай світле благословення вбереже від заздрісних очей, негараздів і злих людей.

Я хочу привітати вас з таким світлим святом, як Яблучний спас. Це свято відзначають в нашій країні щорічно в цей жаркий день – шостого серпня. Незважаючи на те, що до кінця літа залишається ще місяць, це свято означає початок осіннього періоду. Сьогодні той день, який передбачає, що люди будуть їсти освячені яблука, тому що це благотворно позначається на них. Це означає, що і ви теж повинні будете придбати яблучка, а ще можете приготувати що-небудь смачне, щоб порадувати своїх рідних і близьких. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благословення. Намагайтеся не забувати про це святковий день, тому що він грає дуже важливу роль для всіх нас. Проведіть цей чудовий і такий світлий день разом зі своїми рідними та близькими. Отримайте задоволення від цього дня.

Сьогодні ми відзначаємо одне з найпрекрасніших свят, яке іменується Яблучним Спасом. Я хочу побажати вам всього самого світлого, доброго і приємного. Сьогодні багато людей будуть збиратися в храмах, щоб освятити свої плоди яблук, тому бажано, щоб і ви відвідали храм і освятили яблука, якими потім почастуєте всіх своїх рідних і близьких. Бажаю вашій родині затишку і благополуччя, а також любові і взаєморозуміння. Починайте запаси готувати, тому що з сьогоднішнього дня в свої права вступає осінь. А за нею, як відомо, слід зима, а значить, що яблучок треба підготувати в великому обсязі. Бажаю вам здоров’я і щастя, а також кар’єрного росту. Нехай все у вашому житті буде наповнене радістю і позитивними емоціями. Спечіть сьогодні смачний бісквіт, щоб порадувати своїх близьких і коханих друзів.