Привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Молитвами душу наповнювати, вірити в світло і не впадати у відчай. Рідні нехай підтримують і милосердям наповнюють серця. З Хрещенням Господнім!

Нехай в славне свято Хрещення Господня зміцниться віра в Вашій душі, а серце наповниться теплом і світлом. Здоров’я Вам і Божого благословення!

Найкрасивіші і добрі слова з поздоровленнями на велике православне свято – Водохреще – несуться прекрасну даму, розумною, чуйною і завжди готової вислухати і допомогти. Дорога, зі святом тебе, нехай у твоєму житті будуть лише взаємна любов, розуміння, благополуччя і радість від кожного прожитого дня. А всі печалі і погані думки нехай змиються святою водою. Не забудь їй вмитися сьогодні!

Вітаємо! У це велике свято Хрещення Господня вам бажаю здоров’я, довголіття, море любові і щастя! Нехай свята вода змиє все погане, що є в житті і дасть сил на нові звершення!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Вітаю з прекрасним православним святом, хрещенням Господнім. Нехай очиститься всякий, відчує Божу благодать, виповниться світлими помислами. Нехай особливі властивості води врятують вас від гріхів, важких життєвих ситуацій, хвороб, несприятливих обставин. Живіть з посмішкою на обличчі, добром у серці, радістю в очах, вірою в душі.

У празник Господнього Хрещення від щирого серця бажаю дихати вільно щастя, перейнятися світлою надією і щирою любов’ю, спрямуватися до благим діянням і гармонії почуттів. Бажаю, щоб свята вода змила з життя все негоди і біди, щоб її краплі подарували віру в чудо і дозволили зустрічати добрі світанки.

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!

З днем ​​Господнє Хрещення. Бажаю Вам міцного здоров’я, багато щастя і доброти. Нехай ваш будинок завжди обходить біда стороною.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем у прозі

Нехай цей святий день Хрещення Господнього принесе вам щастя і добро, достаток і удачу, освятить ваш дух і вселить надію, дасть сил йти до поставлених цілей. Вітаємо з великим святом вас!

Бажаю, щоб у ваш будинок прилетів ангел, зігрів ваші душі любов’ю, наділив ваші думки світлом і заповнив всі прогалини щастям. З Хрещенням Господа!