Привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

З Хрещенням Господнім вітаю всіх віруючих християн і бажаю ніколи не втрачати надію, завжди знаходити віру і знаходити любов!

В Хрещення радіють води від кришталевогострумочка до океану. Вода в них ставати м’якше, целебнее і набагато більш дзюркотливої ​​і приємною, ніж зазвичай. Нехай любов, немов чистий гірський струмок на сонці буде яскравою, блискучою і кристально чистою. Нехай вона, немов ніжна річка з приємною водою увіллється в твоє життя і подарує тобі довгоочікуваний спокій, любов і радість, а так само стане справжній опорою в тривалому перебігу життя, дзюркотливої, немов річка і прекрасною, немов плавання в теплому і прозорому морі. Хай сонце на наступний день подарує тобі радість і довге успішне життя, а так само нехай любов стане її найяскравішим прикрасою, немов великий огранений алмаз в срібній оправі. І твоє життя стане прекрасною і радісною для тебе і для всіх, хто тебе любить.

Вітаю вас з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати найрадісніших, самихчудесних подій! Нехай любов і радість у вашому житті наповнюють її особливим змістом, нехай тільки надійні і близькі люди поспішають радувати вас! Успіху і благополуччя. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти в вашому домі, щастя в кожному дні. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю.

Бажаю в день Богоявлення знайти Господа нашого в своїй душі. Нехай цей святий день стане одним з найщасливіших днів у твоєму житті!

Сьогодні велике свято, що об’єднує людей. Нехай віра в краще дає черговий привід для подяки і надії, для мрій і звершень, для радості і роздумів. Будьте чистими душею, добрими помислами і вірте в чудеса! З Хрещенням Господнім!

Господнє Хрещення – дивне свято! Адже всім відомо, що в ніч на 19 січня вся вода на Землі стає чарівною, набуває велику зцілення, а деякі стверджують, що і здійснення мрій. Вітаючи тебе з цим світлим святом, бажаю тобі запастися в цьому році такою кількістю святої води, щоб вистачило на весь почався рік.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітати з Водохрещем своїми словами