Привітання з Різдвом у прозі, до сліз

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю і благополуччям. Бажаю вам миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай Ангел-хранитель оберігає від усіх бід і негараздів!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель – Ісус Христос. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Нехай у вашому домі панує затишок, гармонія і сприятлива атмосфера. Здоров’я міцного і побільше. Благополуччя, удачі, взаєморозуміння в ваш дім! Щасливих свят!

Улюблений, я від щирого серця хочу привітати тебе з Різдвом Христовим. Цей світле свято обов’язково принесе нам щастя, взаєморозуміння, гармонію, єдність і зробить нашу любов ще міцніше. З Різдвом, з самим добрим і красивим святом!

Навіть маленькі сніжинки в цей день кружляють в повітрі якось велично і незвично. Тому бажаю в Різдвяний вечір і самої повірити в диво. Відчути як сильно тебе люблять, як цінують за твоє добре серце. Хочу щоб під ялинкою ти знайшла три великих мішки – з щастям, любов’ю і радістю.

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

Нехай добрий світло Віфлеємської зірки освячує кожного в цьому світі! Спокою і радості Вам в дні Різдва Спасителя нашого! Зі святом!

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

З новим роком! З Різдвом! Мирного неба, веселих свят і відданих друзів!

Привітання з Різдвом у прозі

Привітання з Різдвом у прозі

Щасливого Різдва. Будьте життєрадісними і цілеспрямованими. Нехай виконуються ваші бажання!

З різдвяними чудесами, магічними небесами, чарівними вогнями. Святими днями. Бажаю благих вістей, довгоочікуваних зустрічати гостей, мирного небосхилу, сімейної ідилії в будинку.

Моя улюблена і глибоко шанована свекруха, від щирого серця вітаю зі світлим святом Різдва Христового! Нехай зірки для вас завжди складаються вдало, серце сповниться любов’ю, а думки будуть чистими і ясними!

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!