Привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Зібрана нами величезна кількість красивих привітань з Різдвом українською допоможе вам висловити свої почуття найбільш повно.

З Різдвом Христовим! Бажаю миру і благодаті в цьому світі, а також доброго життя і щоденною радості в ній. Нехай все в родині будуть здорові, нехай буде відрада і щастя на серце.

Нехай сьогодні Ваша посмішка стане ще красивішим, Ваші очі засяють від хвилювання, Ваша душа наповниться радістю і Різдво досягне Вашого серця. Щасливого Різдва, прекрасна!

Нехай ваше життя наповниться теплом, добром і розумінням, як це чудесне свято наповнюється світлом різдвяних свічок. Бажаю, щоб у вашій душі завжди панувала благодать і умиротворення, а в ваших оселях завжди був затишок і щастя.Кріпите в собі віру, не мислите зла, сподівайтеся на диво і пам’ятайте, що Господь завжди вкаже правильний шлях. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

В цей Світле свято бажаю вам миру і добра! Нехай казка і чудеса наповнять ваш будинок, нехай у вашому домі панують радість і дитячий сміх, друзі будуть поруч, а все нещастя обходять стороною. Щастя і благополуччя!

З величезним задоволенням вітаю тебе з добрим і світлим святом – Різдвом! Бажаю, щоб у твоєму житті було більше радості, щоб тебе оточували хороші люди, щоб в душі панував спокій. Нехай доля буде до тебе прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує тобі мир і благодать!

Наближається незабутня Різдвяна ніч, і хоча моє серце тепер належить не тобі, я хочу, щоб ти знав, що мені більше не сумно, я з радістю згадую наші спільні прекрасні моменти і завжди буду пам’ятати про тебе з любов’ю. Сподіваюся від щирого серця, що у тебе буде веселе Різдво поруч з кимось дуже особливим. Щасливого Різдва!