Оригінальні привітання з Великоднем до сліз

Поздоровляю з Пасхою всіх! Христос Воскрес! Нехай відбуваються чудеса, всі добрі побажання виконуються. Нехай Господь винагородить вас миром, спокоєм і добродушністю. Бажаю кожному бути милосердним і добродушним по відношенню до інших.

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру,добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться!

Вітаю з торжеством всіх християнських душ, з Великоднем! Ясновельможного відзначення свята, розговіння по повній програмі, але в розумних межах 🙂

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Христос Воскрес! Нехай Великдень розжене всі хмари на твоєму небі, нехай з цього дня твоє серце співає, а душа радіє в променях щастя. Бажаю здоров’я, віри і любові, міцніше, ніж сталь, бажаю миру і життя, яскравіше, ніж веселка.

Вітаємо вас з найголовнішим православним святом – світлим Христовим Воскресінням! Нехай Господь оберігає, очищає і просвітлює ваші душі, а радість, любов і доброта будуть вашими вірними супутниками на життєвому шляху!

У день цього найбільшого православного свята дозволь привітати тебе від щирого серця і побажати Божого благословення і тобі, і твоїм домочадцям. Нехай мир, спокій і благодать ніколи не покинуть твій будинок і завжди твоє серце буде сповнене радістю і красою. З Великоднем, зі світлим днем ​​тебе!

Привітання з Великоднем до сліз

Привітати з Великоднем до сліз

Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю, щоб над головою було чисте синє небо, щоб під ногами простягалися строкаті простори удачі, щоб в серці завжди жила віра і надія, щоб для душі кожної миті був добрим і дивним. Нехай Господь береже тебе і твою сім’ю. Здорові і жити щасливо.

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

У світлий день Пасхи не втомлюйтеся повторювати: «Христос воскрес!» і дарувати всім близьким людям свою любов і посмішки, і ваше життя наповниться радістю, теплом і світлом. Любов назавжди оселиться у вашому серці, сонце стане яскравішим, світ – прекрасніше, і ангели господні, спустившись з неба, принесуть вам боже благословення. Христос Воскрес!