Оригінальні привітання з Різдвом своїми словами

Різдво – найчарівніший свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла. І я тобі бажаю, щоб збулося те, чого ти дуже-дуже чекаєш! Бажаю, щоб у твоїй душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.

На Різдво приходять чудеса. Нехай і до тебе загляне чарівник і начаклує безтурботне і веселе життя. З Різдвом Христовим!

Різдво свято особливе – він робить людину кращою, очищає його душу від помилок минулого. Під шепіт сніжинок, вогні ялинкових гірлянд нехай твоє життя наповнюється яскравим благодатним світлом, нехай Спаситель подарує тобі свою божу благодать. Зі святом!

Привітання з Різдвом до сліз

Привітати з Різдвом до сліз

Різдво – це чудова нагода для нових починань. Швидше доїдай пиріг з різдвяного гусака, роби крайню затяжку, запиваючи алкоголем, бери гантелі – і починай нову здорове життя. Завтра. Або може післязавтра. А сьогодні, хай живе Різдво!

Нехай Різдво Христове подарує тобі багато добра, щастя, натхнення і щирих посмішок! Бажаю, щоб віра у все найкраще завжди жила в твоєму серці! Нехай Господь пошле тобі море любові, сталеве здоров’я і мир у душі!

Нехай це Різдво збере всіх ваших близьких за одним столом. Бажаємо миру, взаєморозуміння і приємного настрою.

Від душі вітаю з чудовим і казковим святом. Це по справжньому чарівний день. Сьогодні кожна благання буде почута, тому бажаю зібратися з думками і загадати найзаповітніше бажання, адже воно неодмінно здійснитися.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.