Найкращі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Щиро вітаю з великим, чудовим святом – Трійцею! І нехай же чудо сьогоднішнього дня перебуває довго, захоплюючи своєю силою і неймовірною можливістю перетворювати будні в суцільну величезну любов!

Нехай в твій будинок поспішає радість, душу наповнює приємне хвилювання, а серце – теплота любові! І нехай всвято Святої Трійці в життя додасться добра, щирості і успіхів!

Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею до сліз

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Вітаємо всіх християн зі святом Святої Трійці! Цей день ми шануємо як день народження Новозавітній церкви. Трійця завжди асоціюється з оновленням природи, з приходом справжнього тепла. Нехай тепло буде не тільки за вікном, але і на душі у кожного. Миру і добра кожному будинку!

Вітаю зі святом Трійці і від чистого серця бажаю, щоб в житті завжди горіло яскраве вогник надії і любові, щоб віра ніколи не покинула твого серця, щоб в душі постійно жила радість і натхнення до добрих справ. Нехай твоє життя завжди буде прикрашена квітучими гілками удачі і пишною зеленню щастя, як в це світле свято.

У день світлого, теплого свята Трійці – бажаю добра, благополуччя, частіше дарувати всім свою сліпучу посмішку, бути терпимими і великодушними до оточуючих нас людям, проявляти чуйність і врівноваженість, завжди бути чесним перед самим собою.