Найкращі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Поспішаю привітати вас зі світлим святом Святої Трійці, від щирого серця бажаю вам бути здоровими і щасливими. Нехай вищі сили бережуть і охороняють ваші будинки. Чистих помислів і слушних ідей. Бажаю, щоб в житті все проходило гладко і легко, а на душі було спокійно і тепло!

Хочеться привітати весь християнський світ зі світлим святом Трійці і побажати всім людям добра, міцного здоров’я та незламної віри в Господа. Нехай вас завжди оточують рідні і улюблені люди, в вашому домі панує щастя і спокій, а ваша душа завжди буде спокійна і готова до співчуття!

Подякуй в цей день небесних покровителів. Подякуй за все, що у тебе є кращого і помолися з потроєною силою. У трьох особах побач одне – і ти про це не пошкодуєш. Вітаємо з Трійцею! У цей день ми чекаємо схвальних знаків понад, В цей день ми бачимо сутність Бога ясніше звичайного. Вітаємо з Трійцею!

Вітаю з Трійцею! Бажаю тобі гідного відзначення це світле свято. Чи не потрап в мережі русалок, які особливо активні сьогодні. І нехай зеленим в цей день буде тільки оздоблення будинку, а не колір обличчя після веселого святкування.

Вітаю з православним святом Трійці! Нехай Божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм благом, здоров’ям і радістю. Нехай віра завжди супроводжує твій шлях і вкриває від всіх негод. Побажай любові і щастя ближнім своїм і Бог благословить тебе.

Вітаю з теплим святом Трійці! Бажаю, щоб хвацько і зле обходили стороною ваш дім. Нехай Господь береже і береже сім’ю, коханих і рідних. Будьте ласкаві, вірні, щирі, любите і живіть у мирі!

Бажаю вам у свято Трійці любові, надії і віри. Пам’ятайте, саме ці складові роблять життя повним і насиченим, а будь-який момент незабутнім! Цінуйте те, що у вас є, бережіть своїх близьких і ніколи не розлучайтеся з гармонією всередині себе!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!