Найкращі привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Вітаємо з Новим роком! Нехай Вам завжди зірки світять яскраво, нехай Ангел допомагає і спрямовує в дорозі. Нехай в житті оточує доброта і щастя. І щоб в житті чудеса траплялися, а головні мрії – здійснювалися!

Сердечно вітаю Вас, рідних і близьких з великими святами Різдва Христового, Богоявлення і прийдешнім Новоліттям! І розділяючи з Вами радість цього великого події в житті землі, я бажаю і Вам бути благовісниками про Христа, бездоганні виконувати його на ниві Господній, освячує перебувають «у темряві та смертної тіні». Нехай надасть народився Богонемовля Вам дух мудрости й розуму, дух пізнання та страху, так необхідні нам в наш бурхливий час. Братське вітання Вам і цілування. Радійте! Радійте! З нами Бог!

Всім серце і з усією любов’ю вітаю з Новим роком! Нехай почуття будуть такими ж світлими, як це чудесне свято! Бажаю міцно вірити в себе і йти цією стежкою життя з посмішкою на обличчі!

Мила, кохана, рідна! Нехай різдвяні дзвіночки, своїми срібленими голосами, розкажуть тобі про мої побажання. Нехай очі твої, завжди щастям горять, а губки, мені про любов говорять. Нехай наш будинок, буде повною чашею, а разом ми будемо довше і частіше. Нехай щастя назавжди увійде в наше спільне життя, а мир буде яскраво прикрашений добром, любов’ю і хорошим настроєм. З Різдвом, моя найулюбленіша жінка на світі, моя люба дружина!

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

Зимовий час Різдва наповнює наше життя відчуттям чарівної казки. Нехай же збудуться ті воістину нездійсненні очікування, які ми звикли називати чудом і принесуть Вам радість і щастя.

Бажаю світлого Різдвяного вечора на тлі ясної згасає зірки! Нехай її світло тягнеться довгою білою смугою в твоїй долі! Висвітлює радісні події і посмішку на обличчі. Благополуччя, доброти, величезного здоров’я і стійкості! Нехай смуток залишиться далеко позаду, а перед тобою відкриваються тільки позитивні враження!

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!