Найкращі привітання з хрестинами до сліз

Дорогий хрещеник, я вітаю тебе з крестинами, з настільки великим і значущою подією. Бажаю тобі сили і здоров’я, енергії і запалу, адже тільки це дозволить активно просуватися по вибраній дорозі, досягати нових цілей, відкривати дивовижні грані життя. Радуй мене і своїх батьків щодня, адже я знаю, що ти можеш справлятися з такими гідними завданнями. Нехай у тебе в душі і життя все буде складатися тільки найкращим чином. Будь впевнений в тому, що Господь обов’язково проведе тебе по потрібної дорозі життя, а ти не звертай з неї. Дорогий хрещеник, прекрасний хлопчик, ти обов’язково виростиш справжнім чоловіком, зумієш подбати про своїх батьків і не тільки. Я вірю в те, що ти обов’язково виявиш тільки найкращі риси свого характеру. Вірю в те, що ти обов’язково станеш щасливим і подаруєш частинку щастя своїм батькам.

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо побажати їй щасливого і довгого життя, нехай вона завжди буде благословенна Богом, і нехай віра її буде щирою. У неї попереду ціле життя, сповнене труднощів і радостей, і смутку. Так нехай же вона навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З крестинами!

Вітаю з крестинами. Нехай в цей день твоя душа стане чистою і світлою, нехай в серці живе щира любов і незгасна віра, нехай твій життєвий шлях буде добрим і щасливим, нехай доля дарує велику мрію і непереможну силу.

Вітаю з крестинами! Нехай Господь оберігає маленьке диво від бід, подарує йому довгу і щасливу долю, відмінне здоров’я і хороший характер. Нехай поруч завжди буде ангел-хранитель, направляє і допомагає в скрутні хвилини, захищає і охороняє від поганого.

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчиська – цього прекрасного пустотливого створення. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя, благополуччя вашої сім’ї і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього день, тому як це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цією прекрасною подією, а ще хочу, щоб ви постаралися запам’ятати якомога більше моментів, тому як цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, мої дорогі! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.