Найкращі привітання з хрестинами до сліз

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням їх прекрасного дитинку. Мені хочеться побажати кожному з вас міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Нехай у вашій родині панують гармонія та затишок, а ще взаєморозуміння і повага. Сьогодні важливий день для вашого приголомшливого синочка, тому мені хочеться в першу чергу привітати його зі святом, а також сказати, що він вів себе сьогодні просто ідеально, хоча йому багато було неприємно. Нехай він росте міцним і здоровим хлопчиком, домагається успіху в навчанні, в спорті, в роботі. Я впевнена, що він буде радувати вас своїми досягненнями. А з сьогоднішнього дня він буде перебувати під захистом Бога, а це дорогого коштує. Мені хочеться, щоб ви насолодилися цим прекрасним днем. Вдалого вам святкування! Нехай цей день принесе вам масу позитивних і приємних емоцій. Зі святом!

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб осяяти добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він буде охороняти тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, що не прожени його злими справами і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвами в тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сновидіння і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

Вітаю тебе зі світлим святом – крестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.