Кращі привітання з Різдвом

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Різдво Христове – найсвітліше, спокійний і умиротворений свято. В такий день хочеться побажати благополуччя, здійснення усіх заповітних мрій, обов’язково повірити в диво, бути здоровими і щасливими. Зі святом!

Привітання з Різдвом до сліз

Привітати з Різдвом своїми словами

Ось і настав Різдво. Свято, яке чекають і дорослі і діти. В цей день, домівки повняться веселим сміхом і ароматними різдвяними частуваннями. І я із задоволенням вітаю Вас і бажаю Вам і Вашим рідним величезного щастя!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю світлого ангела за твоєю спиною, який буде тебе захищати а також щастя в твоєму житті, удачі і везіння, розуміння оточуючих, добра в твоєму домі. Нехай береже тебе і твою сім’ю Бог.

Дорога сестричка, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Нехай твій будинок завжди осяває світ, нехай повна чаша завжди буде в ньому. У це світле свято не сумуй і не сумуй, а тільки посміхайся і хай буде по-справжньому щасливою. Зі святом!

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

У Різдво прийнято збиратися всією сім’єю за столом, вітати один одного і загадувати бажання. Я хочу привітати всю свою родину, яка сидить за цим святковим столом. Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом і бажаю тобі ніколи не сумувати і не хворіти. Ти повинна весь час посміхатися, тому що тобі йде посмішка. Татко, тобі я хочу побажати терпіння і удачі, яка дуже необхідна в твоїй роботі. І старайся більше часу проводити з нами. Своєму братику я хочу побажати успіхів у навчанні, яка іноді може приємною, дорогий. Бабусі і дідуся я хочу побажати міцного здоров’я і довгих років життя. Ви ще повинні поняньчити правнуків своїх. Я вас всіх дуже люблю! Хочу, щоб всі ваші бажання і мрії здійснилися.