Гарні привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю життєвої мудрості, біблійної праведності, господнього вибачення і людської доброти!

Вітаємо! У це велике свято Хрещення Господня вам бажаю здоров’я, довголіття, море любові і щастя! Нехай свята вода змиє все погане, що є в житті і дасть сил на нові звершення!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Уже понад тисячу років на честь великої євангельської події – хрещення в річці Йордан християни Росії проводять освячення води, яка має в цей день могутньої сили. Я вірю, що цілюща вода Йордану зробить всіх нас здоровими і сильними, помисли – світлими, а вчинки – чистими і благородними.

Нехай на поріг вашого будинку приходять тільки: щастя, надія, достаток, любов і благі вісті. З Хрещенням Господа!

Морозний ранок, красиве, сонячне говорить про те, що настав світле свято Хрещення Господнє. Так хочеться, скупавшись в ополонці святий водиці, очистити свою душу, поправити здоров’я. Я щиро хочу привітати Вас зі святом. Нехай це світле свято підніме Вам настрій. Нехай на Вашому обличчі не зникає посмішка радості, бажаю Вам щастя, здійснення всіх помислів і прагнень. Нехай ангел-охоронець завжди береже Вас. Міцного здоров’я Вам, величезного щастя, чистої взаємної любові. Успіхів і везіння Вам у всьому.

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Зі святом, з Хрещенням Господнім! Нехай Богоявлення, дотик до святині приведе нас до життя світлої, радісної, безгрішною, повної добрих справ, щирості, тепла, розуміння, гармонії! Бажаю бачити все тільки з любов’ю, що не тривожитися про погане і вірити в Бога. Нехай душа стане чистою і співає як птах.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю водою священної змити всі хвороби, біди і розчарування. Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай в житті буде мир, любов і радість.