Гарні привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

Сьогодні, коли на вулиці лютує січнева холоднеча, від усього православного серця, з особливою радістю вітаю вас з Хрещенням Господнім. Нехай хрещенські морози, принесуть здоров’я, а свята вода змиє гріхи з вашої душі.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх віруючих християн і бажаю ніколи не втрачати надію, завжди знаходити віру і знаходити любов!

З Благословенням господнім! Нехай священна вода наповнить силою і здоровим духом, а водохресний мороз зміцнить тіло. Нехай негараздів протягом біжить стороною, а час уповільнює свій хід в радісні і щасливі моменти. Нехай в водохресну холоднечу серце гріє любов, доброта і милосердя. Бережіть віру, і вона обов’язково збереже Вас і вашу родину!

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

У це свято, священний для всього християнського народу, бажаємо, щоб здоров’я не зменшувалося, а добробут прибувало. Щоб душа була чиста, а помисли шляхетні. Бажаємо неймовірну кількості добра і тепла. Щоб кожна сім’я в цей благословенний день була оточена турботою і любов’ю, щоб все молитви були почуті і з кожному будинку доносився дзвінкий сміх і лилася пісня.

В цей студений день, коли зимові, січневі морози, тріщать за вікном, особливо приємно привітати вас з милостивим, святим святом, близьким кожному християнину! Нехай водохресна вода подарує здоров’я вашого тіла і очистить душу від гріха. Бажаю вам миру в родині, теплоти в серце і радості в житті. З Хрещенням Господнім вас!

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай ангел не залишає і зберігає від усіх негараздів. Всіх благ вам земних і небесних.

Вітаю з чистим святом Водохреща! Нехай студена вода змиє всі біди і печалі, наповнивши думки добром, світлом і надійної! Нехай міцний мороз подарує силу, а віра допоможе стати гармонійним, відданим і турботливим чоловіком!

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

У день Хрещення Господнього побажати від щирого серця хочу великої надії душі і чистих помислів серця, міцної віри життя і світлого щастя, доброї долі і щирих молитов, небесної допомоги і чистої любові до близьких.

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітати з Водохрещем своїми словами