Гарні привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Христос Воскрес! Вітаємо всіх православних зі святом! Бажаємо всім миру, злагоди і процвітання! Хай у кожному домі завжди буде свято, спокій і радість. Здоров’я міцного вам і щастя сімейного.

Улюблений, від щирого серця вітаю тебе з Великоднем. Нехай наша любов буде охоронятися небесами, нехай Христос береже тебе. З найсвітлішим, добрим і дивним православним святом,дорогий!

У цей світлий день, велике свято Пасхи шлю свої теплі побажання здоров’я і миру, великодушності і благополуччя. Нехай Бог допомагає у важку хвилину, нехай життя щасливим річкою біжить, нехай душа буде вільною і відкритою, а серце чуйним і добрим.

Зі святом Світлого Великодня! Бажаю щіпку небесних милостей і жменю нагальних радощів! Нехай розум в покорі завжди живе надією, а душа знає міру!

Вітаю тебе зі Світлим Святом Воскресіння Христового, з Великоднем! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з тобою на весь рік і підтримує тебе в скрутну годину! Христос Воскрес!

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа – Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!

Сьогодні настільки строкаті красою різнокольорових яєць, в кожному будинку стоїть свіжоспечений паску, а в ньому горить свічка в знак віри і визнання цього благодатного свята, свята великої Пасхи. Тому прийміть тільки найдобріші і найщиріші побажання! Всіх благ вам, доброти, терпимості і Божого благословення!

Нехай в світлий і велике свято Пасхи розтане в серці будь-яка образа, зникне з життя вся печаль і злоба, з’явиться рівна і добра дорога попереду до справжнього щастя, вірному благу і чистої любові.

Нехай з цього світлого дня у тебе вистачає сил ніколи не опускати руки і ніколи не відривати погляд від небес (бо там для всіх знайдеться надія, розраду і підказка в скрутну хвилину). Бажаю тобі такого життя, щоб тобі не на що було скаржитися і завжди було за що дякувати Господу!