Гарні привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Від щирого серці і щиро дякую тобі за такий трепетні вітання з прекрасним святом Великоднем. Нехай і твій будинок завжди буде наповнений щастям, спокоєм, розсудливістю і захищеністю. Нехай твоя душевна теплота неодмінно передається з покоління в покоління. Бажаю, щоб любов зігрівала твоє серце і давала надію на великі справи в твоїй долі. Воістину Воскрес!

Привітання з Пасхою у прозі

Привітати з Пасхою українською мовою

Поздоровляю з Пасхою і всім серцем бажаю постійного духовного розвитку і справжнього щастя для серця, щирих сподівань і великої любові. Нехай в це свято всі твої молитви будуть почуті, нехай з цього дня почнеться низка добрих і радісних подій в твоєму житті.

Сердечно вітаю Вас з радістю світлого свята Воскресіння Христового! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров’я і благополуччя.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! З паскою. Бажаю розсудливості і благополуччя в житті, світлих думок в голові і добрих прагнень серця, щирих почуттів любові і яскравих відчуттів щастя, згасає надії душі і вічного вогню радості в сімейному вогнищі.

Від щирого серця в світле свято Великодня хочу побажати, щоб тобі завжди вдавалося бути милосердним і добрим людиною, щоб віра і любов твого серця завжди приводили тебе до високих результатів благих справ і успіху, щоб на твоєму шляху не зустрічалося заздрості і лестощів, щоб в твоїй життя завжди горів вогонь надії і натхнення.

У світле свято Великодня бажаємо Вам миру, добра, благополуччя Вашим родинам. нехайВас супроводжує всюди Боже благословення і удача.

Ароматом свіжого паски, цілющим і милостивим дзвоном дзвонів, ясним світлом нехай наповниться будинок ваш в це велике свято. Миру сім’ї вашої, здоров’я і міцності духу, непорушною віри. Христос Воскрес! Вітаємо з Великоднем.

З Великоднем вас вітаємо! До нас за стіл приходьте і нашими стравами пригостять. Яєчка б’ються, стаканчики ллються.

Бажаю тобі до Великодня, щоб ангели ніколи не залишали тебе, направляли на шлях праведний, оберігали від неприємностей, скверни, бід і розлук. Нехай це світле свято нагадає тобі про чудеса, які нас оточують, додасть впевненості і зміцнить віру!

Христос Воскрес! Зустрічайте Великдень! Проведіть це свято весело і незабутньо, в колі рідних і близьких людей. Нехай радіє душа, а життя завжди прикрашають нотки добра, позитиву і благополуччя!