Зворушливі Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Дорога подруга, я від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. У це світле свято я хочу побажати тобі благополуччя, достатку, взаєморозуміння і душевної рівноваги. Нехай удача посміхається тобі завжди, а нещастя обходять стороною. Будь щаслива і зі святом

Цей День буває тільки раз у житті, День народження, День самий пам’ятний і незабутній, День появи «маленького дива» на світ Божий. Це чудо, таємниця за сімома печатками, найпотаємніше і бажане! Тому кожний наступний рік життя ми відзначаємо так радісно і весело! Вітаю Вас зі доконаним чарами, яке Ви створили самі!

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений добротою, щастям і взаєморозумінням. Щоб в будинку панувала сприятлива аура і все складалося добре.

Вітаю з Різдвом! І в цей святійший свято, я хочу побажати Вам душевної рівноваги, успіхів у справах, міцного здоров’я і всіх благ!

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров’я, а для тебе – можливостей і щастя.

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою. Нехай чарівні, радісні хвилини і годинник наповнять ваше сімейне гніздечко. Бажаємо всього найкращого, що є в світі. Проведіть це свято весело і поділіться своїм хорошим настроєм зі своїми друзями.

Дорога моя дівчинка, моя улюблена хрещениця! Я бажаю тобі перейнятися світлим духом Різдва і відкрити своє серце для самих справжніх чудес. Нехай в твоєму житті будуть тільки добрі люди, щасливі події і великий успіх. Нехай Господь щогодини оберігає тебе від поганого. Миру, співчуття, розуміння і любові тобі, моя дівчинка. З Різдвом!