Зворушливі привітання з Пасхою українською

Сьогодні – найсвітліше свято в році. Чути передзвін дзвонів, християнський світ осяяний посмішками, добром і добротою. Нехай Господь береже в вашому домі згоду, а в душі спокій. Христос Воскрес, зі святом!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Зі святом Світлого Великодня! Бажаю щіпку небесних милостей і жменю нагальних радощів! Нехай розум в покорі завжди живе надією, а душа знає міру!

Вітаю вас зі святом! Воскресіння Христове це прекрасний день. Він вселяє надію, любов і віру в серця. Нехай сьогодні доброта і благодать Господня, торкнеться Вас. Вітаю з паскою!

Вітаю тебе з найкрасивішим, самим добрим, найголовнішим християнським святом Великоднем – Світлим Христовим Воскресінням. Бажаю тобі і твоїй родині Божого благословення, миру, спокою в будинку і в душі не тільки до Великодня, а й все життя. Ще бажаю тобі розбагатіти, але не матеріальним і тлінним багатством, а Божою благодаттю, мудрістю і любов’ю. У це велике свято всі ми особливо гостро усвідомлюємо, що це найголовніше в нашому житті. Нехай серце твоє тріпоче від щастя, а життя твоє буде завжди в променях Всевишнього. Христос Воскресе!

Від щирого серця вітаю з добрим і блаженним святом Пасхи! Бажаю, щоб все хороше пригадувалося, а все погане миттєво розчинялося в повітрі. Нехай життя буде чудовою, радісної і світлої, нехай з вірою в серці та надією в душі для тебе завжди відкриваються будь-які двері до справжнього щастя.

Будьте здорові, живіть у мирі, відзначайте Святу Пасху і нехай цей день стане найсвітлішим днем ​​в цьому році. Христос Воскресе!

Від щирого серця вітаю з Великим Великоднем! Нехай Боженька оберігає вашу сім’ю від будь-яких негараздів і простить провин. Бажаю терпіння, сердечної любові, взаєморозуміння в будинку і тільки щастя!

З паскою! Нехай Боже благословення буде з вами все життя. Бажаю радісних зустрічей з близькими, пишних святкових застіль, веселощів і радості. Нехай доля буде щедрою до вас і прихильна!