Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Нехай Різдвяна пісня зігріє ваші душі, впустить добро в ваші серця і розпалить вогник віри в ваших мріях. З Різдвом!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

У Різдво приємно побажати: не хворіти і не страждати. Хай береже Вас Бог від негоди і хвороб. Вітаю!

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб у твоєму серці розквітала любов, щоб в твоїй душі звучала пісня щастя. Нехай цей добре свято подарує вогник надії для тебе, мила жінка, нехай в цю мить перед тобою відкриються двері до істиною красі і блаженства.

Вітаємо Вас з милостивим святом Різдва Христового, бажаємо миру і гармонії, світла в душі, затишку і турботи з боку оточуючих. Нехай Ваше серце не знає туги і розчарувань.

Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

З Різдвом Христовим! Нехай Господь зміцнить вас у вірі, благословить на щасливе життя і допоможе подолати всі негаразди і негоди! У цей світлий день бажаю радіти найвеличнішої події – народженню немовляти, який змінив наш світ і віддав життя заради всіх, хто живе на Землі! Нехай його жертва не буде даремною! Бажаю добра, світла, процвітання, благополуччя, тепла і любові!

У цей чудовий Різдво нехай ангели принесуть у ваш будинок добро і радість, красу і спокій, любов і щастя! Нехай посмішками і світлим настроєм зустріне вас нова краще життя!

У Різдво Христове хочеться побажати трохи: перемог і везіння, любові і терпіння. Нехай Христос допоможе в скрутну годину, нехай не залишить!