Привітання з Водохрещем українською

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан! Побажаю я вам віри, надії і любові! Живіть у мирі, злагоді, по честі і по совісті!

Бажаю, щоб в день чудотворного Хрещення в ваш дім прийшло велике щастя, душевний спокій і зміцнення віри в серці. Зі святом!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Від щирого серця бажаю, щоб освячена водиця вмила і тіло, і душу, позбавивши тебе від всіх хвороб, образ і тривог, бажаю, щоб Господь благословив тебе на добрі діяння і світлі помисли, на щастя, мир, чисту дружбу і любов.

Вітаю тебе зі світлим і чистим святом Водохреща! Бажаю відчути духовне очищення від гріхів і поганих думок. Нехай Бог направить твої вчинки в потрібне русло, навчить робити добро і прощати людей. Бажаю душевної рівноваги і благополуччя у всьому!

З року в рік хрещенські морози залишаються одними з сильних. Швидше за все через нескореної фортеці Ісуса. Сьогодні в цей найбільше свято я поспішаю привітати вас від щирого серця і щиро побажати безхмарного неба, вселенського миру і благоденства. Нехай освячена водиця додасть вам сил і впевненості, очистить розум і привнесе в душу добро і любов. Щастя хай не покидає ваш будинок і наповнює його радістю і веселощами. Господь збереже і обережет вас, всіх вам благ!

Нехай повниться дім твій святом і хорошим настроєм! Нехай і не сниться печаль, не турбують негаразди, а Бог тобі дарує безмірне щастя. Так багато хочу я тобі побажати, але найголовніше: будь мудрим і сильним, як ангел небесний і для улюблених будь добрим і чесним. Нехай Господь благословляє на добрі справи і рукою направляє на шлях праведний! Ти йому за це вірою і добром служи. З Хрещенням Господнім!

Вітаю зі світлим святом Хрещення! Нехай в цей день твої помисли будуть чистими, стан душі – як у заново народився, і нехай все погане обходить стороною. А цей стан нехай таким і залишається. Ні про що не турбуйся, не шкодуй і не переживай, вір лише в краще, а Бог обов’язково тобі допоможе!