Привітання з Трійцею українською

Сьогодні світлий день – свято Святої Трійці. Привітаємо з ним всіх! Побажаємо всім зустріти втричі більше хороших людей! Побажаємо їм втричі більше посмішок. Це – день перемоги над темними силами. Зі святом! З Трійцею!

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Вітаю з Трійцею і від душі побажаю світла щастя в житті, аромату любові і добрих вітрів змін тільки в кращу сторону.

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею українською мовою

Вітаю з Трійцею. Бажаю миру в житті, щастя, блага, радості, душевного тепла, бажаю удачі на шляху, добра, благополуччя, впевненості і достатку. Нехай твоє серце переповнює любов, а в тебе завжди живе світла надія. Бажаю, щоб Пресвята Трійця відвела від тебе і твоєї сім’ї будь-яке лихо і будь-який хвацько.

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Брат, вітаю тебе! Сьогодні – Трійця! На честь цього свята перестану бажати самого найкращого – здоров’я, тепла, любові, удачі, везіння і позитиву! Нехай в твоєму житті все буде лише так, як тобі хочеться! І нехай попереду чекають лише радісні, світлі моменти! Добивайся свого, і все вийде!

Бажаю вам гарно відсвяткувати день Святої Трійці! Нехай на вас зійде Божа благодать і допоможе знайти нове щастя! Будьте щирими з близькими людьми, подякуєте їх за старання і бажання допомогти вам. Бажаю вам світла, добра і простого людського розради. Нехай Бог береже ваші серця і береже від нещасть. У ці три дні не можна прибирати, мити і чистити будинок. Так запаліть ж свічки і спечіть смачні пироги! Усвідомте, що таке справжнє щастя. Адже воно не вимірюється грошима і золотом. Щастя – це міцна сім’я і здорові діти. Допоможіть вашим маленьким янголяткам знайти справжнє щастя. Нехай це свято вселить у ваші душі надію на те, що все кращечекає попереду. Вірте в краще життя, творіть добро. І тоді всі ваші добрі вчинки повернуться сторицею. Зі святом вас, з днем ​​Святої Трійці!