Привітання з Покровою українською мовою

Вітаю Вас від всієї душі зі Святим святом з Покровом! У цей день з’явилася Пресвята Богородиця, показуючи співчуття до людей, яке показав нам і Син. Нехай цей день принесе Вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені Вами добрі справи! Бажаю Вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю мирних і щасливих днів, блаженних і втішних свят душі, здоров’я і радості для всієї твоєї родини.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці я шлю тобі свої добрі побажання миру і гармонії, душевної теплоти і незмінного щастя твого серця.

Сьогодні у християн величне свято – Покрову нашої Пресвятої Богородиці. В цей великий день ми бажаємо вашому дому добра, і щоб матінка Богородиця вкрила вас своїм покривалом від всіх бід, ворогів та смутку. Щоб всі ваші дні були такими ж світлими і ошатними, як сьогоднішнє свято, і щоб свічки добра ніколи не згасали на вашому життєвому шляху.

Нехай Богородиця крилом своїм вкриє Вас і Вашу родину від бід, злих думок і вчинків. Бажаю Вам, щоб серце було наповнене любов’ю до близьких, душа раділа волі, а думки були благими і чистими!

Бажаю Вам, щоб Боже покровительство і Його захист вберігає Вас від сліз печалі і давала Вам лише сльози радості, надії і любові!

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові і благополуччя! Нехай серце буде спокійно, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

Бажаю тобі, дорогий чоловік, щоб Божа Мати завжди давала гідний захист від усіляких бід і не дозволяла страждати. Нехай доля проявить свою прихильність і дозволить насолоджуватися кожним днем, знаходити щось нове і справді важливе в кожній миті життя. Будь ласка,вір в Богородицю, Покров якої ми сьогодні відзначаємо. Молитви твої можуть бути почуті і реалізовані в долі, а Господь тебе неодмінно підтримає у найважливішій і відважної життєвої битві. Вір в те, що життя буде радувати різноманітними фарбами і завжди дозволить знайти щось дивовижне і неповторне. Дорогий чоловічок, залишайся таким же добрим, як і зараз, адже тільки в цьому випадку ти збережеш право бути справді щасливим. Приймай мої теплі слова тільки у вигляді побажань і підтримки, адже в твоєму характері вдається знайти численні позитивні сторони.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю ніколи не потрапляти в скрутні ситуації і хвацько відбиватися від життєвих проблем, а Пресвята Богородиця нехай допомагає тобі завжди поступати мудро, прислухаючись до свого серця. Добра, миру і любові!