Привітання з Медовим Спасом до сліз

З Медовим Спасом вас, куми! Бажаємо, щоб ваш дім був повний добра, щастя і радості, як на пасіці стільники, забиті медом! Щоб жилося вам разом солодко, як запашний дар бджіл! Щоб Господь вів дорогою рівною, гладкою, оберігав від хвороб і невдач! У будинку був мир, затишок і благополуччя!

Привітання з Медовим Спасом до сліз

Привітати з Медовим Спасом українською мовою

Медовий спас ми відзначаємо найпершим. Саме в цей святковий день можна насолодитися влітку і сонцем, чудовою погодою на вулиці і навіть в душі, солодким медом. Все кричить про те, що життя – це дивний подарунок Господа, який неодмінно потрібно цінувати, незважаючи на певні перевірки долі. Використовуй шанс для того, щоб зібратися зі своїми близькими людьми і в повній мірі насолодитися шикарним святковим застіллям, смачним медом і шикарними пирогами. Нехай таке застілля неодмінно подарує багато особливих емоцій, адже настільки приємно зібратися з дорогими людьми, знаючи, що вони зможуть підтримати. Хочу побажати тобі зберігати позитив і віру в добре життя, можливість для здійснення заповітних мрій. Дорогий мій чоловічок, залишайся, будь ласка, таким же прекрасним, як і зараз, адже ти можеш не тільки зберегти свій характер, але і стати ще краще. Люблю тебе!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю солодких медових посмішок в життя, радісних і щасливих днів, овіяних ароматом любові і наповненими тільки добром і блаженством. Здоров’я, бадьорості, сил і світу!

Вітаю з Медовим Спасом! Нехай в цей день зачаровують ароматами і смаковими якостями медові пироги, які приготовлені з турботою ближніми людьми. Нехай у домі панує атмосфера позитиву і віри в прекрасне майбутнє, адже Божа милість обов’язково повинна відчути по-особливому. Бажаю, щоб у твоїй душі з’явилася гармонія, яку складно описати словами. Сподіваюся, що такий унікальний свято, як Медовий спас, обов’язково посприяє натхненню і можливості в повній мірі насолодитися позитивом навколишнього світу. Бажаю тобі відчути справжнє щастя, яке повинно виходити від душі, серця. Нехай настільки позитивні зміни принесе саме Медовий спас, свято, яке асоціюється тільки з найкращими моментами в православній і світському житті. Прийми щирі слова, які сформульовані в моє привітання.

У цей день ми проводжаємо літо і зустрічаємо Медовий Спас! Нехай Ваше життя буде зі смаком бурштинового меду і присмаком макового пирога! Нехай гуркіт дзвону оновлять Вас для благодаті і подій нових! Медової погоди Вашому дому! Квіткової та солодкої любові! Зі святом!