Привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

Вітаю з великим християнським святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай все в житті приносить душевне задоволення, спокій, мир і гармонію. Нехай будинок повниться затишком і достатком. Нехай чистими будуть помисли і дії. Щастя вам, благих вістей, добра і любові. Нехай ваша віра буде міцна і непохитна!

Я прославляю сьогодні Архангела Гавриїла, Діву Марію і нашого Спасителя. Бажаю, щоб свято Благовіщення приніс в твій дім радість, щастя і благополуччя.

Залишайтеся чисті душею і тоді неодмінно, на порозі вашого будинку завжди будуть тільки добро і радість. Вітаю від щирого серця зі святом Благовіщення. Бажаю вам благополуччя, щоб ніколи погані вісті і події не затьмарювали ваше життя. Творіть добро, і воно завжди буде винагороджено. Здоров’я вам на довгі роки, нехай удача супроводжує вам, у всіх богоугодних починаннях.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.

З Благовіщенням вас! З цим чудовим святом і навесні нехай почнеться світлий етап вашого життя. Бажаю жити в мирі, достатку, благополуччя і взаєморозуміння з усім оточуючим світом! Нехай близькі радують вас своїми вчинками і досягненнями. Нехай всі надії виправдовуються!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Прославляємо до дивного свято Благовіщення Пресвятої Богородиці прекрасного архангела Гавриїла, який приніс Добру Новину і чисту, добру Діву Марію, яка стала матір’ю Христа Спасителя! Нехай ці славні і добрі святі бережуть вас, ваші будинки і сім’ї від негараздів і обдаровують вас щастям!

Вітаю тебе від щирого серця з благовіщенням і бажаю тобі тільки самогокращого! Нехай здійсняться всі бажання, а блага вість кожен день стукає в двері! Нехай везіння і щастя не перестають радувати тебе все життя! Бажаю міцного здоров’я, благополуччя і, звичайно ж, добра!