Привітання з Благовіщенням у прозі, до сліз

Чудове свято – Благовіщення стукає в двері. Відкривай швидше і впусти в дім радість, щастя, доброту і весняне тепло! Від душі вітаю і бажаю миру, яскравого сонця, довгого життя, любові і розуміння рідних людей, благополуччя і хороших звісток на кожен божий день!

Вітаю з чудовим Благовіщенням! Від душі бажаю ніжних і щирих почуттів любові і доброти. Нехай всі справи вдаються, а починання приводять до успіху. Ніколи не падай духом і прагни до досконалості. Живи чесно і не осуджує інших. І нехай твоє життя заповнять радість і щастя!

Коли Діва Марія читала книгу пророка Ісаї, до неї спустився сам архангел Гавриїл і пообіцяв, що саме вона стане матір’ю Христа. З тих пір 7 квітня весь православний народ відзначає велике свято Благовіщення. Я вітаю вас і бажаю осягнути Божої ласки.

Бажаю Вам очиститися в цей святий день, відстоявши службу в Священному Храмі! Нехай Бог почує Вас і пошле своє благословення! Нехай відступлять всі мирські турботи і життя виповниться теплом і добром! Нехай в Благовіщення Пресвятої Богородиці, лише благі вести Вам Ангел принесе! Зі святом!

Дорогі мої друзі, я Вас хочу привітати з тим, що, нарешті, прийшов світлий і добрий свято – Благовіщення! Бажаю всім Вам більше радісних моментів у житті, взаєморозуміння в сім’ї і справжньої і щирої любові в серцях!

Понад дві тисячі років тому Діві Марії архангел приніс благу звістку, і навіть згадку про цю подію дуже важлива для нас. Вітаю вас зі святковим днем, бажаю мудрості, любові, смирення, терпіння у випробуваннях життя і якомога більше хороших, радісних новин!

Вітаю тебе зі святом, і хочу побажати в благовіщення всього найкращого! Нехай успіх і міцне здоров’я завжди будуть поруч з тобою, нехай везіння і удача допомагають по життю! У це свято спрямуй всі думки до Господа, і твої бажання обов’язково збудуться!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.