Оригінальні привітання з Водохрещем своїми словами

У день Хрещення Господнього від щирого серця бажаю стійкості і витривалості до життєвих негод і образ, доброго милосердя і душевного щастя, щирих почуттів і найчистішою любові.

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай з цим святим православним святом, в твій будинок увійде благодать Божа!

Вітаю тебе з великим православним святом Хрещенням Господнім і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові, щастя і нехай на тебе буде завжди Боже Благословення. Радості, щастя і миру тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Бажаю в день хрещення, щоб Господь почув всі ваші молитви, щоб вселив в вас надію на краще. Зберігайте в душі місце для Бога, і він збереже вас і вбереже!

Найкрасивіші і добрі слова з поздоровленнями на велике православне свято – Водохреще – несуться прекрасну даму, розумною, чуйною і завжди готової вислухати і допомогти. Дорога, зі святом тебе, нехай у твоєму житті будуть лише взаємна любов, розуміння, благополуччя і радість від кожного прожитого дня. А всі печалі і погані думки нехай змиються святою водою. Не забудь їй вмитися сьогодні!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

З великим святом, Хрещенням Господнім! Нехай в цей православний і таємниче свято занурившись в священну воду, змиються всі жалі, хвороби і сімейні сварки. Додасться сила, бадьорість тілу і духу. Я бажаю добра і миру, нехай збуваються мрії, а Господь завжди допоможе вам. Ще хочу побажати щирих і вірних друзів. Живіть чесно і правильно.

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем українською мовою

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Вітаємо! Нехай в цей святковий день Ваш будинок буде сповнений друзів, які принесуть із собою радість і веселощі. Бажаю вам достатку, благополуччя і здоров’я. Нехай збуваються всі добрі мрії, а всі ваші починання будуть успішними. Зі святом!

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!