Оригінальні привітання з Вербною неділею українською

Нехай цей день стане початком чогось нового і непізнаного. А здоров’я, мир і благополуччя тільки зміцнять свої позиції в повсякденному житті. Адже кожен день здатний стати щасливим, і сьогоднішній – не виняток. З вербною неділею!

Сьогодні Вербна неділя, лише тиждень залишився до чуда – Воскресіння Ісуса Христа! І цей тиждень ми повинні провести в суворій посту, смиренні і вірі в краще. Нехай Господь посилає благословення в твій будинок!

Нехай Бог оберігає всіх близьких і рідних, І ангел обіймає крилами ніжно іх.Пусть будуть всі здорові, обходить будинок біда, Любов і процвітання панує в сім’ї завжди.

Вітаю з Вербною Неділею! Бажаю зберегти в душі чисте світло цього ніжного свята, нехай віра в чудо завжди живе в серці, наповнюючи його щастям і спокоєм. Бажаю добрих друзів поруч, впевненості в завтрашньому дні і удачі у всьому. Любові, здоров’я та вічної весни!

Вітаю тебе з Вербною Неділею! Бажаю завжди в душі носити Божі заповіді і жити так, як заповідав нам Ісус! Нехай твою дорогу висвітлює вічна Божа слава, і Він веде тебе по рівній дорозі праведності і любові! Нехай гріхи, які спокутував за нас Ісус, не турбують тебе і не гальмують на шляху до правди і істини! Нехай Господь ангельським крилом накриє тебе і береже від гріхів і спокус!

Нехай весняна верба розпуститься в вашому домі. Нехай вона принесе світло і радість, любов і достаток, успіх і добро. Бажаю, щоб у ваших чистих душах, завжди сяяла небесна благодать, що не затьмарюйте їх сумом, поганими думками і поганими вчинками. Завжди вірте в Бога і його чудову силу, моліться і радійте тому, що вам дано згори. З Вербною неділею!

Нехай вербну неділю підготує душу до світлого свята Великодня. Нехай порадує цікавими зустрічами і радісними усмішками. А всі побажання друзів, що б’ють тебе вербовоїгілкою, нехай здійсняться вже до кінця поста і стануть прекрасним подарунком на день Воскресіння Христового.

Нехай з Вербною неділею прийде захист Всевишнього і настане мир і спокій у ваших серцях. З настанням нової весни і прильотом птахів, нехай радіє не тільки душа, але й тіло. Радості і благодаті!

Нехай священна верба стане грізною зброєю в твоїх руках, яким ти зможеш проганяти від себе всі неприємності і невдачі. І нехай Господь удосконалить твій характер гнучкістю вербової гілки, і навчить тебе швидко знаходити вихід з будь-якої ситуації.

Від весняного першого тепла розцвіла верба. Її ніжні ароматні сережки радують всіх нас. Сьогодні світле свято – Вербна неділя. Прийміть найщиріші вітання в цей чудовий день. Нехай освячена верба поб’є вас, даруючи здоров’я на цілий рік. Бажаємо всім величезного щастя, удачі у всьому і завжди. Нехай ваше життя тече, як повна ріка, і оточують її надійні берега. Миру всім вам, благополуччя і сімейного тепла. Нехай Господь пошле вам благословення і оберігає від усіх бід.