Оригінальні привітання з днем народження для священика, батюшки своїми словами, у прозі

Благословіть мене, святий отче, і дозвольте привітати від чистої і щирої душі Вас з днем ​​народження. Бажаю сильної і міцної віри в серцях людей, добрих і праведних надій у прихожан, світлих і радісних чудес в цьому світі. Нехай всі благі справи неодмінно вінчається успіхом і добром. Миру Вам, великої любові і шани.

Шановного священика вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо, міцного здоров’я, благополуччя, процвітаючого приходу! Добра, духовності, людського тепла і умиротворення. Нехай спокій і благочестя завжди супроводжує. Щастя вам і довгих років життя!Прошу благословити мене і прийняти від мене привітання, Батько. Від душі бажаю Вам достатку сил і віри на всіх, світлих надій і емоцій, добрих вчинків і намірів, щасливих хвилин життя і усвідомлення того, що життя, дарована Богом, повна чудес і радості.

Батюшка, благословіть! І прийміть щирі вітання на честь Вашого дня народження. Побажаю Вам надійного здоров’я та благополуччя, світлої надії і тепла у Вашому домі, чесності, поваги і праведних людей на життєвому шляху, світу і благих діянь.

Від щирого серця вітаю вас з днем ​​народження і бажаю смирення в душі, непохитної віри в Бога і безмежної любові до ближніх, яка повернеться до вас сторицею! Нехай Всевишній пошле вам міцне здоров’я, багато добра і своє благословення!

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Благословіть, Отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги і щирої поваги. З днем ​​народження Вас, Батько, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Нехай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам під силу буде все і завжди.

У цей світлий день я хочу привітати Вас з днем ​​народження! Від щирого серця хочу побажати миру Вашому дому, здоров’я близьким і рідним, щоб рід був міцним, а все в ньому довгожителями. Нехай Бог береже Вас і всю родину, щоб нічого на шляху не заважало долати перешкоди. Нехай дзвін допомагає впоратися з негараздами, а віра додає сил і мужності. Я бажаю тільки доброти, щирості і посмішок.