Найкращі привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю, щоб краплі святої води додали бадьорість, силу і здоров’я тілу, щоб в цей день перед очима відкрився новий світлий і добрий шлях, щоб не було хвилин печалі в житті, а лише любов і надія зігрівали серце.

Вітаю зі світлим святом Хрещення! Нехай в цей день твої помисли будуть чистими, стан душі – як у заново народився, і нехай все погане обходить стороною. А цей стан нехай таким і залишається. Ні про що не турбуйся, не шкодуй і не переживай, вір лише в краще, а Бог обов’язково тобі допоможе!

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Вітаю вас з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати найрадісніших, самихчудесних подій! Нехай любов і радість у вашому житті наповнюють її особливим змістом, нехай тільки надійні і близькі люди поспішають радувати вас! Успіху і благополуччя. Зі святом!

Сьогодні поспішаю тебе привітати з православним святом! Нехай в Хрещення збудуться найсміливіші і красиві мрії. Всі печалі і смутку витікають в минуле і ніколи не знаходять дороги назад. Нехай свята вода подарує цілющі сили для роботи і відпочинку, нових відкриттів і приємних радощів!

Вітаю тебе з Хрещенням! Бажаю, щоб свята водичка принесла міцне здоров’я на весь рік! Нехай завжди на все будуть сили і енергія! І, звичайно ж, нехай для цього будуть гарний настрій, добрі думки і світлі почуття! Хай допоможе тобі Бог!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!