Кращі привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

У свято Трійці я від душі побажати хочу, щоб в будинок увійшов яскраве світло блага і щастя, щоб душу зігрівали промені добра і радості, щоб серце зберігало чисту і вірну любов, щоб на шляху горів вогник надії і віри.

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай Господь береже і благословляє, направляє на вірний шлях і не дозволяє оступитися! Бажаю не згасають тепла в душі, міцного здоров’я і гармонії з усім оточуючим світом! Зі святом і бережіть себе, тоді все буде пучком!

Вітаю вас зі святом Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості, чуйного серця і доброти. Нехай ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу вам і вашому будинку.

Свято Трійці ще називають “зеленим”. Я бажаю тобі побільше зеленого кольору в житті. Нехай на перехрестях долі горить зелений колір, в кишені водиться зелена валюта, а для великих починань відкривається зелена вулиця. Зі святом Святої Трійці!

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Все мирян вітаю з Трійцею! Нехай святість цього свята пронизує кожного, нехай троїсті союз святого отця, сина і духу надихають вас на добрі справи, оберігаючи від злості, заздрості і ненависті. Нехай любов близьких, зігріває, вірність береже дружбу, а чесність стане гідністю кожного!

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю крокувати по життю впевнено і щасливо, проходячи повз бід і подлостей, зупиняючись біля струмка натхнення, відпочиваючи на галявині відради, вдивляючись в синяву чистого неба, оточуючи себе гармонією і розділяючи з кожним свою надію, радість і любов! Здоров’я, достатку і добра!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!