Кращі привітання з днем ангела Леоніда своїми словами, у прозі

Зібрана нами величезна кількість самих красивих привітань з днем ангела Леоніда українською допоможе вам висловити свої почуття найбільш повно.

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Леонід, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Леонід, вітаю з днем ​​ангела! Бажаю прекрасного життя, і нехай на кожному повороті завжди зустрічаються чудові люди. Бажаю міцного здоров’я і масу приводів для радості! Нехай кожен ранок починається з посмішки, а кожен день буде щасливим і сонячним.

Кажуть, янгол-охоронець нас направляє на вірний шлях, коли ми віримо у Бога. Віра у добро помагає бачити істину на життєвому перехресті, а особисто янгол залишає знаки та підказки для зважених рішень. Я тобі бажаю Леонід, щоб твій янгол-охоронець завжди йшов попереду тебе і захищав від життєвих негараздів. З днем янгола!

Леонід! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

Леонід, прийми мої найщиріші вітання з днем ​​ангела! В твій святковий день хочу побажати найкращого, щоб в житті було якомога більше хороших емоцій, приємних моментів і постійного кругообігу позитивних подій. Щоб тебе оточували тільки любі, рідні, дорогі серцю люди. Щоб у всьому супроводжував успіх і везіння. І щоб тебе завжди охороняв від біди твій ангел!

Кожна людина в світі ніколи не буде одна, тому що є той, хто буде поруч завжди – Ангел Хранитель. Сьогодні я вітаю Вас Леонід з днем ​​ангела. Я бажаю Вам всього найкращого і світлого. Нехай доля радує приємними подарунками, а небесна сила допомагає в визначений час. Зі святом!

Вітаємо з днем ​​ангела! Хай щастя струмує на вас Леонід з небес, крапельками літнього дощу, а теплий вітерець завжди дме попутно. Бажаємо, щоб кожна мить була наповнена радістю, а дітки приносили в будинок тільки позитивні емоції. Неможливо передати словами, як ми вас любимо і цінуємо, живіть довго нам на радість!