Кращі привітання з Благовіщенням до сліз

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Вітаю вас з Благовіщенням! Від душі хочу побажати вам у цей прекрасний божественний свято міцного здоров’я, гарного настрою, безмежних чудес і неймовірних радісних подій у житті! Нехай рідні і близькі завжди будуть поруч з вами!

Коли сам архангел Гавриїл спустився з висоти небес, і Діва Марія отримала від нього благу звістку, весь світ наповнився добром. І я вітаю тебе з цим священним днем. Нехай радість, щастя, любов і віра наповнять небесним світлом сьогодні твій будинок.

Улюблена моя подруга! Сьогодні вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю завжди добиватися своїх цілей, при цьому залишаючись жіночною і прекрасною! Нехай любов і благополуччя завжди присутні в твоєму житті, а близькі друзі підтримають і допоможуть!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.

Благовіщення є дуже радісним і вельми душевним святом. У цей день вдома людей прикрашаються вербовими гілочками. Люди стають веселими, жвавими, світ пахне щастям. У цей день розпускається найперший весняна квітка, який називається Мати-й-мачуха. Щасливими стають люди, які змогли щиро пробачити ворогів з кривдниками і знайшли свою любов. У день Благовіщення ніхто не дорікає близьких і друзів минулими помилками і образами, всі йдуть до церкви і каються перед Господом за скоєні гріхи. Дорогі друзі, від щирого серця я вас вітаю з цим щирим святом, бажаю, щоб наша дружба була справжньою, без підробок, а слова вибачення і привітання нехай виходять сьогодні тільки від чистого серця. Зі святом дорогі, рідні, кохані, даруєте оточуючим тепло своїх посмішок, радійте життю.

Блага звістка вже постукала, ангели зраділи, радіючи новини про народження Ісуса Христа, давайте і ми пустимо його в свої життя і серця. Зі святом всіх, шановні, щастя вам, достатку,взаєморозуміння з усіма людьми, з якими доводиться стикатися в повсякденному житті. Нехай Бог береже, оберігає ваші родини. Заповнюйте сьогодні свої душі вірою, справжньою, яка виходить з глибини сердець. Нехай у ваших домівках зараз запанувала святкова атмосфера. У Божих храмах зараз яскраво палають свічки, все радіють, радіють, святкують. Нехай час вилікує кожну вашу душевну рану, а сьогодні в серцях переважає Божа благодать і святість. Нехай життя нагородить кожного з вас щедрими, яскравими, барвистими подарунками. Зі святом Благовіщення, друзі бажаю щирої віри в Бога, а він дасть вам сили повірити в себе.