Короткі привітання з Водохрещем у прозі

Сьогодні велике свято – Хрещення! Щиро бажаю тільки щастя, радості та гарного настрою. Помолися Богу і попроси у нього здоров’я для себе і рідних, і нехай віра міцніє з кожним днем.

Нехай так само, як водохресний мороз огортає день, свято Хрещення подарує всій родині здоров’я, бадьорість, світлі надії, міцну віру, щиру любов!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати благородства душі і блага життя, милості серця і міцного здоров’я, послав його Господь у відповідь за добрі справи.

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.

З Хрещенням Господнім! Помисли нехай будуть добрими, серце – наповнене теплотою і любов’ю, душа – безтурботної і спокійної! Нехай життя освітлюється щодня новими чудовими враженнями!

В Хрещення Господнє бажаю відчути себе справжнім ХЕРУВІМ’ом: клопітливих, єдиновірних, Радісною, Унікальною, Піднесеної, Ідеальною, Магічною! З православним торжеством!

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

Бажаю, щоб Водохресний свято принесло з собою вселенське щастя, неймовірний успіх, нескінченне здоров’я, завидне благополуччя і розуміння з близькими.

У день Хрещення Господнього, бажаю душевної чистоти, світлих думок і праведних вчинків. Нехай свято Господнього Богоявлення, приносить щастя і достаток, нехай всі будуть щасливі і здорові!

З Хрещенням Господнім. Нехай в твоєму житті буде благодать, нехай чистою водицею змиються всі біди і розчарування.

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє! Я тобі бажаю, щоб починаючи з цього дня удача і щастя супроводжували тебе в твоєму житті, щоб були здорові разом з тобою і всі твої близькі. Зі святом!