Християнські привітання з днем народження своїми словами, у прозі

Зібрана нами величезна кількість найкращих християнських привітань з днем народження українською мовою допоможе вам висловити свої почуття найбільш повно.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

Нехай твоє життя буде сповнене позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, чемодан посмішок і кошик любові! Не забувай мріяти івірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем народження!

Світ – це зупинка нашого тимчасового перебування.Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-хранитель оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, нехай Бог тебе благословляє і обдарує щастям. З Днем народження тебе! Нехай життя твоє повна буде благих діянь, добрих вчинків, великодушності і милосердя, співчуття нужденним і вірною допомоги хорошим людям.

Нехай Господь посилає тобі щодня промені добра і щастя! Нехай твоя душа буде чиста, немов роса, а серце нехай осяває любов’ю! Бажаю, щоб віра в Господа тільки міцніла! Посміхнись і скажи спасибі Всевишньому за свою прекрасне життя!

В чистий і світлий твій день, в свято єдності твоєї душі і тіла, в твій день народження я бажаю, щоб Господь завжди чув твої молитви і простягав тобі руку допомоги у важкі хвилини, щоб твій життєвий шлях не втрачав напрямки праведності і честі, щоб твій добрий твоє серце випромінювало любов і дарувало надію оточуючим, щоб душа твоя залишалася відкритою і щирою.

Нехай Господь в цей день тебе благословить і пошле тобі світлу надію, нехай в це радісне свято – твій день народження в твоїй душі навічно оселиться добре щастя, а серце наповниться чистою і вірною любов’ю. Миру тобі, благих діянь і трепетних почуттів.

Нехай вам сьогодні Бог пошле смирення, здоров’я, сил, радості, веселощів! З Днем народження! Нехай всі ваші страждання і терпіння буде вам на порятунок, а нам стануть прикладом! Нехай буде ваше щастя в тому, що ви творите добро! Нехай ваші молитви будуть теплими і щирими, що виходять із найпотаємніших куточків душі! Бажаємо вам Божої ласки, духовної радості, здоров’я, фортеці, духовних і тілесних сил на многії літа! Нехай небесні благословення сьогодні прийдуть до вас життя, даруючи радість і душевний спокій! Нехай мелодія небес прикрасить це свято! Бажаємо вам духовно зростати, і бути чудовим світлом для своїх близьких людей! Нехай вас Бог благословляє і міцно тримає на шляху, нехай вашу віру зміцнює і не дає вам пройти повз ціль! Нехай ваша хода буде спрямована до блага! Так збереже вас всещедрий Господь на всіх шляхах життя!