Гарні Різдвяні привітання українською мовою

Пoздpaвляю тeбя co cвeтлим xpіcтіaнcкім пpaзднікoм – Poждecтвoм нaшeгo Cпacітeля! Пуcть в твoeй душe живуть вepa, нaдeждa, любoвь, мілocepдіe і тepпeніe! Пуcть Бoг oтвeдeт oт тeбя і твoeгo дoмa вce бeди і нecчacтья. Kpeпкoгo здopoвья, cчacтья, удaчі тeбe і вceм твoім близьким. C poждecтвoм Xpіcтoвим!

З Різдвом Христовим! Нехай божественний свято осяє наші серця і душі, а також проллє з вселенської чаші благополуччя дари на наші життя! Нехай настануть світлі смуги наших удач, і здоров’я прибуде до нас разом з красою потужним потоком! Бажаємо всім християнам бути під крильцем свого ангела-хранителя і жити, як у Христа за пазухою!

Вітаю вас з радістю свята Різдва Христового. Так осяє і нас, пастирів Христових, Світло Духа Життя, так працюємо натхненно для Бога. Нехай зміцнить і умудрить нас Сила всесильного Христового Слова для пастви Христової, щоб разом з ангелами і Божими людьми оспівувати Бога хвалебну пісню:

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю світлою і прекрасне життя, як твоя чарівна посмішка, бажаю нескінченних митей радості і щастя, ні хвилини без любові і удачі. Будь ніжним ангелом і приголомшливою жінкою.

Вітаю з Різдвом Христовим і від чистого серця бажаю, щоб справжня любов, міцна віра і добра надія допомагали повернути навіть самі круті гори в життя.

З Різдвом Христовим, дорогий. Бажаю миру і достатку для нашої сім’ї, бажаю сил і здоров’я для тебе, моя рідна. Нехай в це Різдво трапиться щось добре, по-справжньому дивовижне, незабутнє. Бажаю тобі, мій чоловік, залишатися гарною людиною, чудовим чоловіком, відмінним сім’янином. Нехай всі надії будуть виправдані і всі цілі підкорені.

Сердечно вітаю вас зі святами Різдва Христового, Новим Роком та Святим Богоявленням.Так осінить вас благодать Христового, рясно проливається в ці урочисті дні на рід людський. Радіймо духом і принесемо з Ангелами хвалу Богу за все. Поспішаймо ж на поклик Спасителя нашого, поки ще не пізно, і підемо по стопах Його шляхом смирення і послуху. Світло Віфлеємської зірки нехай осяє ваші душі і зійде на них мир і благовоління Боже.

Подруженько улюблена, з Різдвом тебе! Нехай це свято навіє щастя в твою душу і вселить світлу надію. Дорога моя, бажаю різдвяної казки і доброго дива, яскравого світла і теплоти рідних сердець, величі любові, миру і благодаті!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!