Гарні привітання з Трійцею у прозі, до сліз

Нехай в п’ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов’ю втомлену душу, надаючи окрилює надію і необхідні сили!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай вогонь, зійшла на апостолів, відвідає вас, подарувавши сили і благословення на добрі справи. Нехай ваша душа наповниться Божим світлом і радістю. Нехай у серці кожної людини зародиться любов до всього, і ми з турботою помолимося за живих і померлих близьких. Нехай ваша віра не згасає, хай думки будуть ясними, як блакитне небо над головою. Нехай Свята Трійця принесе вам везіння на весь рік, а мир і достаток ніколи не покинуть ваш вогнище. Бажаю, щоб любов наповнила серце кожного члена вашої родини. Бажаю, щоб ви запаслися терпінням і витримали всі випробування, послані вам згори. Ніколи не забувайте відвідувати церкву і молитися за спасіння своєї душі. Нехай нещастя оминуть вашу сім’ю, а діти нехай тягнуться до знань і подають великі надії. Вірте в силу Господню!

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

В цей православне свято Трійці Господньої я бажаю тобі жити з любов’ю в серці, з вірою і надією в душі, з блиском в очах і з посмішкою на губах. Нехай натхнення і талант допоможуть тобі добитися цілей, виконати мрії і спіймати птаха щастя!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітати з Трійцею своїми словами

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!