Гарні привітання з Медовим Спасом простими словами

Вітаю з чудовим православним святом – Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю насолоджуватися життям, немов ласун медом. Здоров’я, миру, щастя і невичерпного потоку доброти в твоєму серці!

Бажаю, щоб твоє життя була такою ж солодкою, ароматною і п’янкої, як запашний, золотистий мед. Бажаю, щоб щастя, гроші і удача липли до тебе так само, як липнуть бджілки на нектар. Нехай добробут оточує тебе з усіх боків, а успіх буде на всіх горизонтах. З Медовим Спасом!

Нехай ваше життя буде солодка, як квітковий мед. І нехай буде сповнена достатку і благополуччя, як бджолині соти. Помоліться, охрестити, вмийтеся святий водицею і зустрічайте світле свято медового Спаса. Нехай сьогодні в повітрі кружляє запаморочливий аромат меду і макових пирогів, а в серцях ваших нехай буде святість, всепрощення і любов.

З Медовим Спасом хочу привітати тебе, прекрасний чоловічок, який заслуговує на тільки найкращих і теплих слів. Нехай у тебе сьогоднішній святковий день виявиться гідним, дозволить повірити в те, що життя здатна відкривати яскраві грані і бути основою для здобуття щастя, виконання найпотаємніших побажань. Хочу сказати тобі: ти в дійсності заслуговуєш тільки найкращого. У твоєму характері можна знайти стільки позитиву і впевненості в успіху, умиротворення і віри в чудове майбутнє. Бажаю активності і енергії, ідеального імунітету. Нехай здоров’я і сил вистачить для того, щоб втілити всі свої плани в реальності, зробити крок для свого успішного розвитку. Дорогий мій чоловічок, мені хочеться бачити твою посмішку і знати, що ти насправді світишся від найбільш позитивних емоцій. З Медовим Спасом я вітаю!

Медовий спас ми відзначаємо найпершим. Саме в цей святковий день можна насолодитися влітку і сонцем, чудовою погодою на вулиці і навіть в душі, солодким медом. Все кричить про те, що життя – це дивний подарунок Господа, який неодмінно потрібно цінувати, незважаючи на певні перевірки долі. Використовуй шанс для того, щоб зібратися зі своїми близькими людьми і в повній мірі насолодитися шикарним святковим застіллям, смачним медом і шикарними пирогами. Нехай таке застілля неодмінно подарує багато особливих емоцій, адже настільки приємно зібратися з дорогими людьми, знаючи, що вони зможуть підтримати. Хочу побажати тобі зберігати позитив і віру в добре життя, можливість для здійснення заповітних мрій. Дорогий мій чоловічок, залишайся, будь ласка, таким же прекрасним, як і зараз, адже ти можеш не тільки зберегти свій характер, але і стати ще краще. Люблю тебе!