Гарні привітання з Благовіщенням у прозі

нехайв великий день Благовіщення Діва Марія подарує вам свою ласку, обдарує натхненням на цілий рік. Нехай світлом тонкої січі увіллється у ваше життя віра, надія, любов і мудрість. Давайте разом вихваляти Мати нашого Бога Ісуса Христа!

Понад дві тисячі років тому Діві Марії архангел приніс благу звістку, і навіть згадку про цю подію дуже важлива для нас. Вітаю вас зі святковим днем, бажаю мудрості, любові, смирення, терпіння у випробуваннях життя і якомога більше хороших, радісних новин!

Всіх православних вітаємо з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і бажаємо всім пізнати материнську любов, турботу, щиру радість, окрилює щастя і всеосяжну любов! Дякуйте своїх близьких за щирі почуття і даруєте їм теплоту і доброту!

Вітаю з чудовим Благовіщенням! Нехай цей день наповниться теплом рідних сердець. Нехай всі проблеми і перешкоди відійдуть на задній план. Доля підносить свої найкращі подарунки. Світися щастям, добротою і здоров’ям!

Бажаю Вам очиститися в цей святий день, відстоявши службу в Священному Храмі! Нехай Бог почує Вас і пошле своє благословення! Нехай відступлять всі мирські турботи і життя виповниться теплом і добром! Нехай в Благовіщення Пресвятої Богородиці, лише благі вести Вам Ангел принесе! Зі святом!

Нехай в цей славний день Бог благословить вас на щасливе життя, нові починання і трудові подвиги. Нехай ваше тіло наповниться нескінченною енергією і життєвою силою. Нехай ваші думки течуть спокійно і рівно. Нехай вас оточують тільки добрі і чесні люди, з якими вам комфортно і приємно.

Блага звістка вже постукала, ангели зраділи, радіючи новини про народження Ісуса Христа, давайте і ми пустимо його в свої життя і серця. Зі святом всіх, шановні, щастя вам, достатку,взаєморозуміння з усіма людьми, з якими доводиться стикатися в повсякденному житті. Нехай Бог береже, оберігає ваші родини. Заповнюйте сьогодні свої душі вірою, справжньою, яка виходить з глибини сердець. Нехай у ваших домівках зараз запанувала святкова атмосфера. У Божих храмах зараз яскраво палають свічки, все радіють, радіють, святкують. Нехай час вилікує кожну вашу душевну рану, а сьогодні в серцях переважає Божа благодать і святість. Нехай життя нагородить кожного з вас щедрими, яскравими, барвистими подарунками. Зі святом Благовіщення, друзі бажаю щирої віри в Бога, а він дасть вам сили повірити в себе.

Вітаю вас з Благовіщенням! Від душі хочу побажати вам у цей прекрасний божественний свято міцного здоров’я, гарного настрою, безмежних чудес і неймовірних радісних подій у житті! Нехай рідні і близькі завжди будуть поруч з вами!